1-OP-1 PERSONAL

TRAINING

ALLE AANDACHT DIE JIJ NODIG HEBT

WAT IS 1-OP-1 PERSONAL TRAINING?

1-op-1 Personal Training is een vorm van personal training waarbij één persoon (jij!) persoonlijke begeleiding krijgt bij het sporten van één personal trainer. Deze vorm van personal training is de meest bekende in Nederland. Inmiddels hebben wij PersonalSport4You meerdere vormen van personal training die je kunt doen, waaronder Duo Personal TrainingSmall Group Personal Training  en Online 1-op-1 Personal Training!

 

VOOR WIE IS 1-OP-1 PERSONAL TRAINING?

Voor alle inwoners van Amsterdam, Zwolle en omgeving! 1-op-1 Personal Training is uitermate geschikt voor het relatief snel en effectief behalen van doelen, mét persoonlijke aandacht alleen voor jou. Denk hierbij aan doelen zoals: afvallen, een lager vetpercentage krijgen, zwaarder worden, meer spieren krijgen, flexibeler/leniger worden, mobielere gewrichten krijgen, een sterkere core, meer conditie en een groter uithoudingsvermogen. Ook is 1-op-1 Personal Training erg geschikt voor sporters in Zwolle en Amsterdam die naast hun hoofdsport extra focus, begeleiding of ontwikkeling willen hebben op een bepaald vlak van hun sport. Of natuurlijk: gewoon fitter willen worden en lekker in je vel zitten.

1-OP-1 PERSONAL TRAINING IN ZWOLLE EN AMSTERDAM

PersonalSport4You geeft nu 1-op-1 Personal Training op locatie in Zwolle en Amsterdam. De exacte locaties van deze trainingen staan vermeld op onze lesroosters. Nice to know: wij hebben een doorlopende vacature uitstaan om Regio Manager/Trainer te worden van jouw eigen woonplaats (naast Zwolle en Amsterdam), dus het kan maar zo zijn dat er binnenkort meerdere plaatsnamen en steden bij komen waar PS4Y gegeven wordt! ;)

1-op-1 Personal Training is een echte aanrader als je:

 1. Weinig zelfdiscipline hebt om je doel(en) te behalen;

 2. Moeilijk kunt starten;

 3. Eenmaal gestart met je doel, niet kunt volhouden en dus opgeeft;

 4. Niet weet wat het beste is voor jou en jouw lichaam;

 5. Houdt van professionele, persoonlijke begeleiding en dus meer continue aandacht voor jouw doelen;

 6. Jouw doel sneller wil behalen dan wanneer je dit zelfstandig doet;

 7. Klaar bent met je oude gewoontes en gedrag;

 8. Waarde hecht aan een duurzame en effectieve investering in jouw lijf.

Our Holy Grail:

The Fundamentals.

Elke onderneming en elke organisatie heeft een visie. Een visie, gebaseerd op een bepaalde overtuiging. Bij PersonalSport4You is dat 'The Fundamentals'. The Fundamentals is een instructieboek/werkboek voor jou als klant van PS4Y. Maar het is niet zomaar een boek. Het is een zelfgeschreven boek met ontzettend veel kennis, adviezen, tips, opdrachten en meer, allen gebaseerd op hoe wij de weg zien naar een gelukkiger persoon in een gezonder lichaam. In 12 weken. Het uitgangspunt hiervoor is gewoontes en gedrag. Geen diëten dus, geen calorieën tellen en geen onmogelijke trainingsschema's. Nee, wij trekken jou als persoon even helemaal binnenstebuiten. We kijken zelfs naar jouw jeugd en gaan werken aan jouw fundament.

KIES DE VORM VAN 1-OP-1 PERSONAL

TRAINING DIE BIJ JOU PAST:

Girl Doing Push-Ups

GET BASIC

 • 1x per week 1-op-1 Personal Training

 • Onbeperkt groeplessen

 • 24/7 online contact met je coach

 • Interactief werkboek The Fundamentals

Muscular Man Lifting Kettle Ball

GET FIT

 • 2x per week 1-op-1 Personal Training

 • Onbeperkt groeplessen 

 • 24/7 online contact met je coach

 • Interactief werkboek The Fundamentals

Althetic Woman Stretching On A Gym Mat

GET PRO

 • 3x per week 1-op-1 Personal Training

 • Onbeperkt groeplessen 

 • 24/7 online contact met je coach

 • Interactief werkboek The Fundamentals