BOOTCAMP OP KANTOOR?

TRAININGEN VOOR WERKNEMERS

BOUWEN AAN TEAMSPIRIT

PROGRAMMA OP MAAT

Samen sporten

Samen uitgedaagd worden, samen afzien en samen presteren blijken goede ingrediënten voor teambuilding te zijn. Zoek je de kennis van een ervaren trainer en de motivatie, stimulans en gezelligheid van je collega’s? Dan is trainen op kantoor iets voor jou. Je hebt keuze uit bootcamp, personal training, small group, running of bootcamp.

Speciaal voor bedrijven die willen investeren in de gezondheid en het welzijn van haar medewerkers, hebben we Business Bootcamp in het leven geroepen. Of het nou gaat om één intensieve Bootcamp Training, het doorlopen van een uitgebreid trainingsprogramma over een langere periode, óf het gezamenlijk trainen naar een evenement; inspanning in de buitenlucht blijkt al snel een effectieve vorm van teambuilding te zijn. Maak van de vrijdagmiddagborrel eens een vrijdagmiddagbootcamp en profiteer van de voordelen voor alle werknemers.

Personalsport4you biedt speciale business bootcamps aan op locatie. U kunt dus al bootcampen op loopafstand van kantoor. Dit maakt het nog aantrekkelijker voor medewerkers om hieraan deel te nemen. Lijkt het je wat om dit eens te proberen op jouw werk? Neem dan contact op en regel een try-out voor het hele kantoor!

Interesse? Neem contact op met Bart Eggink | 0623000652 | info@personalsport4you.nl

Zakelijk basic
€22,50,-/P.P.P.M Excl. btw
Privé training op een locatie naar keuze
Privé training op een dag en tijdstip naar keuze
Zakelijk Premium
€37,50/P.P.P.M Excl. btw
Inclusief van a naar beter test
Onbeperkt toegang tot reguliere trainingen
20% korting op programma's
20% korting op evenementen
20% korting op personal training
Zakelijk flexibel
Op maat fit/
Offerte op maat
privé training op een locatie naar keuze
privé training op een dag en tijdstip naar keuze
Keuze uit verschillende traject en bootcamps
X