BUSINESS BOOTCAMP

MAAK JOUW WERKNEMER PRODUCTIEVER EN ENERGIEKER!

WAT IS BUSINESS BOOTCAMP?

Maak van de vrijdagmiddagborrel eens een vrijdagmiddagbootcamp en profiteer van de voordelen! Samen uitgedaagd worden, samen afzien en samen presteren blijken goede ingrediënten voor teambuilding te zijn.

Speciaal voor bedrijven die willen investeren in de gezondheid en het welzijn van haar medewerkers, heeft PersonalSport4You de Bootcamp vorm Business Bootcamp in het leven geroepen. Dit kan één intensieve Bootcamp Training zijn om mensen even wakker te schudden of een skill snel bij te brengen, het kan een uitgebreid trainingsprogramma zijn verspreid over een langere periode, óf je kiest bij Business Bootcamp voor gezamenlijk trainen naar een evenement toe.

VOOR WIE IS BUSINESS BOOTCAMP?

Voor alle werkgevers van bedrijven, organisaties, ondernemingen en ook ZZP'ers, zelfstandigen en freelancers die in Zwolle, Amsterdam en omgeving wonen! Business Bootcamp is uitermate geschikt voor...

- Werknemers die buiten werken, in de natuur of met extreme weersomstandigheden;

- Directeuren, CEO's, managers en bedrijfsleiders;

- Werknemers die meer lichamelijke weerstand willen opbouwen, ten behoeve van ziekteverzuim;

- Elke werknemer die zich vaak futloos voelt en meer energie zou willen hebben;

- Werkgevers die afdelingen of teams ​graag beter met elkaar wil laten samenwerken, productiever, energieker, assertiever, meer hands-on of scherper wil maken.

BUSINESS BOOTCAMP IN ZWOLLE EN AMSTERDAM

PersonalSport4You geeft nu Business Bootcamp op locatie in Zwolle en Amsterdam. De exacte locaties van deze Bootcamp trainingen staan vermeld op onze lesroosters. Nice to know: wij hebben een doorlopende vacature uitstaan om Regio Manager/Trainer te worden van jouw eigen woonplaats (naast Zwolle en Amsterdam), dus het kan maar zo zijn dat er binnenkort meerdere plaatsnamen en steden bij komen waar PS4Y gegeven wordt! ;)

KIES JOUW BUSINESS BOOTCAMP PAKKET:

sport-oordopjes-1024x683.jpg

EENMALIG

Als bedrijfsuitje, op maat gemaakt voor jouw bedrijf, om een bepaalde skill snel aan te leren, om je werknemers even wakker te schudden of als vrijgezellenfeest.

Stretching Exercises

FITPAS

Werknemers kunnen aansluiten bij elke groepsles van PersonalSport4You: Small Group Personal Training, Bootcamp Spicy, Bootcamp Kickboksen, Bootcamp Kettlebell Training en Ouder&Kind Activiteit met 20% korting per abonnement.

Outdoor Aerobics

OP MAAT

Offerte op maat!

Keuze uit verschillende trajecten of doelen: sportieve doelstellingen zoals marathons en survival runs, maar ook werkgerichte doelstellingen zoals productiviteit op de werkvloer, werkhouding, teamspirit, teamwork, assertiviteit, reactievermogen, initiatief nemen, etc.