LETTERLIJK EN FIGUURLIJK

SAMEN WERKEN AAN 1 DOEL

WAT IS DUO PERSONAL TRAINING?

Duo Personal Training is een vorm van personal training in Zwolle en Amsterdam, waarbij twee personen (jijzelf en nog iemand) persoonlijke begeleiding krijgen bij het sporten. Dit wordt gegeven door één personal trainer. Inmiddels hebben wij bij PersonalSport4You meerdere vormen van personal training die je kunt doen, waaronder 1-op-1 Personal Training, Small Group Personal Training  en Online 1-op-1 Personal Training!

 

VOOR WIE IS DUO PERSONAL TRAINING?

Sowieso voor álle mensen in Amsterdam, Zwolle en omstreken! Duo Personal Training is uitermate geschikt voor het relatief snel en effectief behalen van gezamenlijke doelen, mét persoonlijke aandacht alleen voor jullie beider persoonlijke doelen. Denk hierbij aan gezamenlijke doelen zoals: een marathon rennen, survival run (zoals een Strongmen, Viking run, etc.), dat ene beach body of train samen naar een vakantie toe. Ook is Duo Personal Training erg geschikt voor duo-sporters uit Zwolle en Amsterdam die naast hun hoofdsport extra focus, begeleiding of ontwikkeling willen hebben op een bepaald vlak van hun sport. Of natuurlijk: gewoon fitter willen worden en lekker in je vel zitten.

WAT KUN JE VERWACHTEN VAN DUO PERSONAL TRAINING?

Bij de eerste les Duo Personal Training in Zwolle of Amsterdam zal er een duidelijke doelstelling per persoon worden besproken.​ Daarna zal een persoonlijk voedingsadvies worden gegeven. Naast de Duo-trainingen zal er, indien nodig, een op maat gemaakt trainingsprogramma komen. Ook krijgen jullie beiden een meting voor en na, zodat hard werken wordt beloont! :)

DUO PERSONAL TRAINING IN ZWOLLE EN AMSTERDAM

PersonalSport4You geeft nu Duo Personal Training op locatie in Zwolle en Amsterdam. De exacte locaties van deze trainingen staan vermeld op onze lesroosters. Nice to know: wij hebben een doorlopende vacature uitstaan om Regio Manager/Trainer te worden van jouw eigen woonplaats (naast Zwolle en Amsterdam), dus het kan maar zo zijn dat er binnenkort meerdere plaatsnamen en steden bij komen waar PS4Y gegeven wordt! ;)

Our Holy Grail:

The Fundamentals.

Elke onderneming en elke organisatie heeft een visie. Een visie, gebaseerd op een bepaalde overtuiging. Bij PersonalSport4You is dat 'The Fundamentals'. The Fundamentals is een instructieboek/werkboek voor jou als klant van PS4Y. Maar het is niet zomaar een boek. Het is een zelfgeschreven boek met ontzettend veel kennis, adviezen, tips, opdrachten en meer, allen gebaseerd op hoe wij de weg zien naar een gelukkiger persoon in een gezonder lichaam. In 12 weken. Het uitgangspunt hiervoor is gewoontes en gedrag. Geen diëten dus, geen calorieën tellen en geen onmogelijke trainingsschema's. Nee, wij trekken jou als persoon even helemaal binnenstebuiten. We kijken zelfs naar jouw jeugd en gaan werken aan jouw fundament.

PERSONAL TRAINER

Een Personal Trainer die jou jouw doel duurzaam, realistisch en haalbaar maakt, zodat je daarna zelfstandig kunt zijn.

TRAININGSSCHEMA

Jouw Personal Trainer maakt een trainingsschema dat aansluit bij jouw lichaamstype en dagelijks ritme.

VOEDING

Jouw Personal Trainer leert je verstandige keuzes te maken binnen jouw dagelijkse voedingspatroon.

COACHING

Een uitgebreid werkboek met baanbrekende opdrachten, tips, eye-openers en kennis om jouw doel te bereiken

LET'S GET SOCIAL.

  • Facebook Social Icon
  • Instagram Social Icon
  • LinkedIn Social Icon

Deze website valt onder de regels van PS4Y-concept. Voor meer informatie kan je kijken op de website www.ps4y-concept.nl 

ps4y kleinkopie.png
0