Image by Meghan Holmes

Bootcamp

NET DAT ENE ZETJE IN DE RUG NODIG?

Mental and performance training for sporters and  beginners

Image by lawrence wilcox

PERSONAL TRAINING

Wat is een personal trainer?

Een Personal Trainer is een trainer, coach, mentor, buddy en 'drill meester' ineen. Hij/zij heeft veel kennis van sport, beweging, het menselijk lichaam, voeding, maar bovenal mindset. Vooral dit laatste is essentieel voor de relatie tussen de jou en de personal trainer. Hij/zij weet wat het beste trainingsschema is voor jouw lichaamstype, weet welke voeding voor jou werkt, weet jou te motiveren, kent jouw 'struggle', is het duwtje in de rug en zorgt ervoor dat je niet opgeeft. Hierbij maakt de personal trainer concrete afspraken met jou, die uiteindelijk naar jouw doel zullen leiden. De relatie tussen jou en jouw personal trainer is dus intensief en ontzettend waardevol.

Voor wie is pesonal training?

Hallo inwoners van Zwolle, Amsterdam en omgeving! Personal Training is uitermate geschikt voor het relatief snel en effectief behalen van doelen. Denk hierbij aan doelen zoals: afvallen, vet verliezen, aankomen, meer spiermassa opbouwen, flexibeler/leniger worden, mobielere gewrichten krijgen, een sterkere core, meer conditie en een groter uithoudingsvermogen. Ook is personal training erg geschikt voor sporters die naast hun hoofdsport extra focus, begeleiding of ontwikkeling willen hebben op een bepaald vlak van hun sport. Of natuurlijk: gewoon fitter worden en lekker in je vel zitten!

Personal training bij Outdoor Gym Community
WebsiteGouda.jpg

Dit is wat je krijgt

PERSOONLIJKE INTAKE

We werken op maat, op basis van jouw doelen en wensen. Een persoonlijke intake is hier belangrijk bij.

VOORTGANG BEWAKING

Afhankelijk van jouw doel wordt er elke 2 weken een voortgang check gedaan om je resultaat te meten.

COMBINATIE VAN TRAINING EN/OF COACHING

Afhankelijk van jouw wensen en doelen maken we een plan voor training maar ook coaching momenten. Op gebied van bijvoorbeeld leefstijl en voeding.

BETROKKEN PERSONAL COACH

Wij focussen vooral op kwaliteit en niet op kwantiteit, wij gaan er 100% voor om jou te helpen met het bereiken van je doelen.

WIL JIJ AAN DE SLAG?

Kan je niet wachten met het behalen van je doelen en wil je het liefst nu aan de slag? Vraag dan direct een gratis proefsessie of persoonlijke intake aan.

kettlebell Workout

Trainen op locatie

PersonalSport4You geeft nu Personal Training op locatie in Zwolle en Amsterdam. De exacte locaties van deze trainingen staan vermeld op onze lesroosters. Nice to know: wij hebben een doorlopende vacature uitstaan om Regio Manager/Trainer te worden van jouw eigen woonplaats (naast Zwolle en Amsterdam), dus het kan maar zo zijn dat er binnenkort meerdere plaatsnamen en steden bij komen waar PS4Y gegeven wordt!

Deze methode is een aanrader als je:

  1. Dichtbij 1 van onze locaties woont

  2. Weinig zelfdiscipline hebt om je doel(en) te behalen;

  3. Moeilijk kunt starten;

  4. Eenmaal gestart met je doel, niet kunt volhouden en dus opgeeft;

  5. Niet weet wat het beste is voor jou en jouw lichaam;

  6. Houdt van professionele, persoonlijke begeleiding en dus meer continue aandacht voor jouw doelen;

  7. Jouw doel sneller wil behalen dan wanneer je dit zelfstandig doet;

  8. Klaar bent met je oude gewoontes en gedrag;

  9. Waarde hecht aan een duurzame en effectieve investering in jouw lijf.

21192495_10214302204172469_6136303866794

CAMILLE

1 JAAR PERSONAL TRAINING

IN ZWOLLE

“Ik heb een jaar personal training van Outdoorgym gehad met het doel om aan te komen.

 

Met een duidelijk trainings- en voedingsplan zijn we aan de slag gegaan en ben ik inmiddels 7 kilo aangekomen. Daarnaast kan ik zeggen dat de begeleiding en stimulans van mijn Personal Trainer ervoor gezorgd heeft dat er een flinke omslag in mijn leven heeft plaatsgevonden. Voeding staat centraler en PS4Y heeft me veel geleerd over krachttraining.

 

Op basis daarvan hoop ik nu zelfstandig verder te gaan, maar het is fijn om te weten dat ik bij vragen alsnog bij hen kan aankloppen.

Heel erg bedankt voor het afgelopen jaar, voor alle geduld en om mij telkens weer te pushen."

45558440_2170092406572741_28163585373015

KATE

5 MND PERSONAL TRAINING
IN AMSTERDAM

"Bij Outdoor gym heb ik een erg professionele trainer gekregen met heel veel kennis van sport, voeding en beweging.

Ik heb van mijn Personal Trainer verschillende gezonde recepten en tips gekregen hoe het beste met mijn voeding om te gaan. Daarnaast zijn ze erg gericht op de houding van het lichaam tijdens het trainen, om zo alle oefeningen en sporten zo veilig en optimaal mogelijk uit te voeren. Ik vond dit een hele fijne manier van trainen en hier heb ik erg veel van gekeerd. Ook de oefeningen waren uitdagend en divers.

Verder is de communicatie altijd snel en soepel gegaan. Ik had een relaxte, vrolijke personal trainer die fijn in de omgang was.

Zeker een aanrader!"

image1 (1).jpeg

HOUDA

3-MAANDEN PAKKET
IN ZWOLLE

"Het begon voor mij bij een zogeheten Kickstart-sessie, daarop volgde 3 maanden personal training en daarop volgde dat ik me nu top voel!

 

Het moment dat ik met Outdoor gym in gesprek ging klikte het meteen en ik was verkocht! Mijn Personal Trainer begreep mij, luisterde goed naar mijn wensen en mijn doel. Vooral de trainingen waren gevarieerd; elke week een nieuwe uitdaging.

 

Mijn Personal Trainer kon het sterkste uit mij halen, waarvan ik nooit had gedacht dat ik dat zou kunnen! Ze wisten hoe ze mij gedurende training gemotiveerd moesten houden, want opgeven was verboden terrein.

 

Ik heb in zo'n korte tijd niet alleen veel geleerd zoals hoe ik op mijn voeding moet letten, maar ook is mijn hele levensstijl aangepast op zo'n manier dat het niet alleen tijdelijk haalbaar is, maar mijn leven lang. Dat telt pas écht mee."

WIL JIJ AAN DE SLAG?

Als eerst een kennismakingsgesprek? 

Hierbij ga je samen met onze head trainer kijken wat voor jou de beste aanpak is.