Reading a Newspaper

Nieuws

Menno is van start in Zwolle

Bijgewerkt op: 3 nov. 2021

Outside is the new insideMijn naam is @menno_tb en ik ben de manager van @outdoorgym_zwolle Het nieuwste fitnessconcept in Zwolle waar je kan trainen in de frisse buitenlucht. Iedere week verzorgen wij met een team van gedreven trainers groepslessen en personal trainingen op locatie.


Sporten in het algemeen is voor mij altijd een belangrijke drijfveer geweest. Ik heb vroeger verschillende sporten beoefend en sinds ik de opleiding voor docent bewegingsonderwijs ben gaan volgen, is fitness ook op mijn pad gekomen. Inmiddels geef ik het hele jaar door les met o.a. snowboarden, surfen & fitness en werk ik voornamelijk op het speciaal onderwijs als docent bewegingsonderwijs.


De afgelopen jaren ben ik in de fitnessbranche doorgegroeid en heb ik diverse certificaten en diploma’s behaald. Ik vind het namelijk heel belangrijk om actuele kennis te hebben van waarin je lesgeeft en dat ook op een goede manier weet over te brengen op anderen. Tijdens mijn trainingen leg ik vooral de focus op de fysieke en mentale gesteldheid om je sportprestaties zo optimaal mogelijk te verbeteren.


Ik heb dan ook erg veel zin in deze nieuwe uitdaging bij The Outdoor Gym Zwolle om met mijn team te vlammen en jou te helpen met het bereiken van je doelen aan de hand van training, coaching en voeding.


Ready to sweat?!Benieuwd wanneer we les geven en welke soort trainingen er zijn?

Je kunt meer informatie vinden bij Gym Zwolle Marslanden!
Tip:

Heb je een vraag, dan kun je deze stellen bij de pagina contact.

#Zwolle #outdoorgym #bootcamp #Buitensporten #personaltraining #sporten4zwolle