Reading a Newspaper

Nieuws

Sporten voor Zwolle

Bijgewerkt op: 3 nov. 2021

Sporten voor Zwolle - Gaat jouw blauwe hart hier sneller van kloppen?


Als Zwolsch café weet je wel een biertje te tappen en als ICT-bedrijf weet je de linkjes wel te leggen, maar kom je ook genoeg in beweging? Ga samen de sportieve strijd aan met andere lokale bedrijven en wie weet gaan jullie naar huis met de beker en de titel ‘Het fitste bedrijf van Zwolle’!


Door corona is de algehele gezondheid van werknemers er niet op verbeterd. Men werkt meer thuis, zit vaker stil en door hogere werkdruk wordt er buiten werktijden om minder bewogen. Hoewel statistieken laten zien dat Zwolse bedrijven goed op weg zijn om hun bedrijfsvoering te verduurzamen, blijft hierin de ondersteuning voor de gezondheid van werknemers vaak nog achterwege. The Outdoor Gym Zwolle komt werkgevers hierin tegemoet door deze gezondheid centraal te stellen.


Daarom organiseert The Outdoor Gym Zwolle in het voorjaar van 2022 haar eerste eigen evenement! Door deelname aan dit evenement krijgen jullie als bedrijf de mogelijkheid om je te onderscheiden van andere bedrijven in ons prachtige Zwolle en tegelijkertijd een lokaal goed doel te steunen. Onder begeleiding van een team van gedreven coaches zal er door fysieke teambuilding niet alleen aan samenwerking worden gewerkt, maar zal ook de algehele fitheid van jullie bedrijf op de proef worden gesteld. Aan het einde van ieder kwartaal volgt er namelijk een krachtmeting voor alle deelnemende bedrijven en zal er worden gestreden om de titel

‘Het fitste bedrijf van Zwolle’.


Het fitste bedrijf van Zwolle word je natuurlijk niet zomaar. The Outdoor Gym Zwolle bereidt jullie als bedrijf dan ook graag zo goed mogelijk voor met een pakket op maat.
Tip:

Denk je nou, wat super gaaf dit project. Hoe kan ik ervoor zorgen dat mijn bedrijf hieraan mee gaat doen?


Zo doet u het:

  1. Overleg eerst met een paar collega`s. Beschrijf wat Sporten doet voor de omgeving en welke voordelen je ervan inziet om samen dit programma op te pakken met je collega`s.

  2. Ben je als manager, of als bedrijf helemaal enthousiast om uitgedaagd te worden en naast te investeren in je werknemers ook Zwolle te helpen?

  3. Maak een afspraak met Menno of Daniel. Zij komen graag in overleg met jullie om te kijken welke mogelijkheden er zijn om te starten!