Martial Arts Class

Veelgestelde vragen

Wat is jullie sportaanbod?


Power Power is een manier van trainen waarbij Olympisch gewichtheffen, atletiek en gymnastiek gecombineerd worden. Gedurende de training worden functionele bewegingen op een gevarieerde manier in een hoge intensiteit zo snel mogelijk uitgevoerd. De filosofie achter Power is om niet te specialiseren in één specifiek sportonderdeel omdat dit tot een eenzijdige fysieke ontwikkeling zou leiden. Swimming Swimming is een workout waarbij training in het zwembad en op het land gedaan kan worden. Deze fantastische combinatie zorgt ervoor dat op een nieuwe manier kan worden uitgedaagt, zoals ademhalings technieken en tempo training. Hiit & Burn, Hiit & Burn is bedacht met het idee om functioneel je hele lichaam te trainen. Dit doen we met super-sets, bijvoorbeeld back-squat met sprint enzo. Een belangrijk aspect is dat we trainen op fysiologische waar en waarbij de rust en training centraal staat in de training. Bootcamp Bij bootcamp is het aan de trainer om te kiezen wat voor training er wordt gegeven. Zo staat de trainer in zijn eigen creativiteit en kan de trainer ervoor kiezen om materialen of met bodywaight te trainen. Less Grit Less Gritt een workout waarbij je in 30 minuten álles geeft. Je gaat werken aan je cardiovasculaire fitness, uithoudingsvermogen, snelheid, coördinatie en doorzettingsvermogen, dit allemaal in een hoog tempo en weinig rust.
Waar kan ik de abonnementen of strippenkaarten vinden.


De abonnementen kun je vinden op de website van de outdoorgyms.
Ik heb last van een blessure en/of pijnklachten, wat kan ik het beste doen?


Wat vervelend dat je een blessure hebt opgelopen, allereerst heel veel beterschap! We hebben helaas geen medische opleiding afgerond bij Personalsport4you, wanneer je twijfelt aan de ernst van je blessure zullen we je ook altijd doorsturen naar je eigen arts of therapeut. Wanneer blijkt dat je lichaam een tijdje rust nodig heeft, is het geen probleem om je lidmaatschap tijdelijk kosteloos te pauzeren. Laat het ons even weten en we maken het meteen voor je in orde
Wat is jullie concept?


Personalsport4you biedt meerdere disciplines op 1 locatie. De meeste groep lessen en personal-traingen bij de outdoorgyms gebeurt op zelfde locatie, waardoor je echt de energie van alle lessen tegelijk meekrijgt. Daarnaast vonden we het belangrijk om het ouderwetse sportverenigings gevoel na te streven; een plek waar je mensen kent, gegroet wordt bij aankomst. Ook staat ook de kwaliteit van onze trainers zeer hoog in het vaandel, en volgen al onze trainers ons eigen opleidingstraject, en meer. We zijn voornamelijk gericht op groepslessen, iets wat het sociale aspect ondersteunt. Plezier in sporten staat voorop, niet per se het esthetische aspect ervan. Dat is een gevolg, geen doel.
Zijn er inschrijfkosten?


Nee, dit omdat we veel geautomatiseerd hebben, en het niet realistische vinden hier geld voor te vragen.
Wat is jullie opzegtermijn?


Onze opzegtermijn is één maand plus het restant van de huidige maand. Dus als je bijvoorbeeld op 4 april opzegt, loopt je abonnement door tot eind mei. Maar ook als je je abonnement opzegt op 28 april.
Kun je een abonnement pauzeren?


Je kunt alleen je lidmaatschap pauzeren wanneer je geblesseerd bent en een doktersverklaring hebt, of als je zwanger bent. Dan kunnen wij maximaal 6 maanden je lidmaatschap pauzeren met een minimum van een maand. Dit kan dus niet als je voor een langere periode op vakantie gaat. In dat geval kun je kiezen of je het abonnement op wilt zeggen of door wil laten lopen. Let op; bij het opzeggen geldt een maand opzegtermijn. Met terugwerkende kracht pauzeren is niet mogelijk, dus geef je blessure op tijd aan.
Waarom moet ik me aanmelden via Eversport


Je moet je aanmelden op Eversport omdat we rekening ermee kunnen houden dat je nieuw bent. Ook kunnen we als trainer kunnen we op deze manier er zeker van zijn dat er niet te veel deelnemers naar de training kunnen komen.
Wat kan ik precies doen met Eversport?


Wanneer je een account hebt aangemaakt, kun je op dit account het rooster, inloggen, verschillende groepslessen in checken, strippenkaart, nieuwsbrief, aanmelden voor event op locatie.
Gaan de lessen altijd door?


Jazeker! Op de locaties kun je altijd rekenen In principe sporten we met iedere weersomstandigheid, tenzij er gevaarlijke situaties kunnen ontstaan. In de praktijk houdt dit in dat we bij extreme weersituaties (zoals een weeralarm, onweer etc.) we inventariseren of het verantwoord is om naar buiten te gaan. Wanneer we vinden dat er een risico kan ontstaan voor onze leden, zullen we besluiten de les(sen) niet door te laten gaan. We laten je dit altijd per whats app/mail weten (zorg er dus voor dat je mobiele nummer in je persoonlijke profiel is opgeslagen!). Ook communiceren we dit bericht via onze Social Media. Zonder tegenbericht ben je gewoon van harte welkom!
Hoe vaak kan ik wekelijks deelnemen aan de lessen?


Afhankelijk van je wensen en doelen is er een ideaal trainingsschema samen te stellen. Twee tot drie lessen per week zijn meer dan voldoende om gericht te kunnen trainen. Je kunt hierdoor voldoende rust inbouwen, die je lichaam de ruimte geven om te herstellen en te ontwikkelen. Natuurlijk ben je welkom bij al onze lessen, dus wanneer en hoe vaak je komt is helemaal aan jou!
Een les zit vol, wat nu?


Zodra een les vol zit dan kom je op een wachtlijst te staan, als er een plekje vrijkomt krijg jij hier persoonlijk een melding van, je dient je dan opnieuw in te schrijven voor de les. Vol = vol, hier zijn geen uitzonderingen.
Mag ik iemand meenemen?


Geen probleem, gezellig! Neem vooral je vrienden, schoonmoeder, of tante van je buurvrouw mee naar een van de lessen. Ze zijn van harte welkom om eens te ervaren waar jij mee besmet bent geraakt.
Vergeet hem/haar niet even aan te melden voor een proefweek, zodat onze trainer weet wie hij/zij kan verwachten in de les.