SOCIAAL SPORTEN, ONDERLINGE COMPETITIE

INCL.  PERSOONLIJKE AANDACHT

WAT IS SMALL GROUP PERSONAL TRAINING?

Small Group Personal Training is een vorm van personal training dat wordt gegeven in Zwolle en Amsterdam. Een kleine groep mensen (jijzelf en nog een paar mensen) krijgen persoonlijke begeleiding bij het sporten, van één personal trainer. Inmiddels hebben wij bij PersonalSport4You meerdere vormen van personal training in Zwolle en Amsterdam die je kunt doen, waaronder 1-op-1 Personal Training, Duo Personal Training  en Online 1-op-1 Personal Training!

 

VOOR WIE IS SMALL GROUP PERSONAL TRAINING?

Sowieso natuurlijk: voor alle inwoners van Zwolle, Amsterdam en omgeving! Small Group Personal Training is uitermate geschikt voor het relatief snel en effectief behalen van gezamenlijke doelen, mét persoonlijke aandacht voor ieders persoonlijke doel. Dit kan omdat ze groep niet te groot is om die aandacht te kunnen geven. Denk hierbij aan gezamenlijke doelen zoals: een marathon rennen en een survival run uitrennen (zoals een Strongmen, Viking run, etc.). Ook is Small Group Personal Training erg geschikt voor teamsporters die naast hun hoofdsport extra focus, begeleiding of ontwikkeling willen hebben op een bepaald vlak van hun sport. Tevens is deze vorm van personal training voor sportteams erg geschikt ter voorbereiding op het nieuwe seizoen of de aankomende competitie.

SMALL GROUP PERSONAL TRAINING IN ZWOLLE EN AMSTERDAM

PersonalSport4You geeft nu Small Group Personal Training op locatie in Zwolle en Amsterdam. De exacte locaties van deze trainingen staan vermeld op onze lesroosters. Nice to know: wij hebben een doorlopende vacature uitstaan om Regio Manager/Trainer te worden van jouw eigen woonplaats (naast Zwolle en Amsterdam), dus het kan maar zo zijn dat er in binnenkort meerdere plaatsnamen en steden bij komen waar PS4Y gegeven wordt! ;)

Our Holy Grail:

The Fundamentals.

Elke onderneming en elke organisatie heeft een visie. Een visie, gebaseerd op een bepaalde overtuiging. Bij PersonalSport4You is dat 'The Fundamentals'. The Fundamentals is een instructieboek/werkboek voor jou als klant van PS4Y. Maar het is niet zomaar een boek. Het is een zelfgeschreven boek met ontzettend veel kennis, adviezen, tips, opdrachten en meer, allen gebaseerd op hoe wij de weg zien naar een gelukkiger persoon in een gezonder lichaam. In 12 weken. Het uitgangspunt hiervoor is gewoontes en gedrag. Geen diëten dus, geen calorieën tellen en geen onmogelijke trainingsschema's. Nee, wij trekken jou als persoon even helemaal binnenstebuiten. We kijken zelfs naar jouw jeugd en gaan werken aan jouw fundament.

PERSONAL TRAINER

Een Personal Trainer die jou jouw doel duurzaam, realistisch en haalbaar maakt, zodat je daarna zelfstandig kunt zijn.

TRAININGSSCHEMA

Jouw Personal Trainer maakt een trainingsschema dat aansluit bij jouw lichaamstype en dagelijks ritme.

VOEDING

Jouw Personal Trainer leert je verstandige keuzes te maken binnen jouw dagelijkse voedingspatroon.

COACHING

Een uitgebreid werkboek met baanbrekende opdrachten, tips, eye-openers en kennis om jouw doel te bereiken

LET'S GET SOCIAL.

  • Facebook Social Icon
  • Instagram Social Icon
  • LinkedIn Social Icon

Deze website valt onder de regels van PS4Y-concept. Voor meer informatie kan je kijken op de website www.ps4y-concept.nl 

ps4y kleinkopie.png
0