Running Groups

SPORTEN VOOR
AMSTERDAM

ALS BEDRIJF 2 VLIEGEN IN 1 KLAP SLAAN

Corona heeft ons allemaal getroffen en dat is ook algemeen bekend. Niet alleen thuis zul je er last van hebben, maar ook op de werkvloer zal het invloed hebben. Neem bijvoorbeeld de gezondheid van alle werknemers. Mensen komen namelijk minder buiten en ook sporten is een stuk lastiger geworden. Je ziet ook dat mensen thuis werken en daardoor een stuk minder bewegen. Stel je gaat namelijk elke dag met de fiets naar het werk en nu ineens hoef je alleen nog maar thuis de trap af te lopen. Dit zal dan zeker invloed hebben op de gezondheid. Hierbij komt het initiatief Sporten voor Amsterdam kijken. We zullen dan een evenement organiseren waar bedrijven tegen elkaar kunnen gaan sporten om te kijken wie er het fitst is.

Spelend meisje Amsterdam

WIL JIJ AAN DE SLAG?

Informeer nu de mogelijkheden met een gratis kennismakings sessie! En bereik naast je eigen doelen ook de mogelijkheid om andere mensen te helpen!

Competitie

Aan het eind van ieder kwartaal zal er ook een kleine competitie zijn tussen de verschillende bedrijven in Amsterdam die meedoen. Zo kun je zien welk bedrijf bij jou in de regio het fitst is. Bovendien zal het ook nog andere voordelen met zich meebrengen. Zo zul je namelijk ook goed leren samenwerken en team builden. Je doet het dus niet alleen voor jezelf, maar ook voor het bedrijf! Voor elke werknemer die er bij ons komt sporten zullen we ook een bepaald bedrag naar een goed doel doneren. Dit goede doel en het totale bedrag wordt ieder kwartaal met de competitie bekend gemaakt.

WhatsApp Image 2021-09-02 at 17.11.29 (1).jpeg