LEKKER GEK DOEN EN BEWEGEN OP JE KINDERFEESTJE!

WAT IS EEN SPORTIEF KINDERFEESTJE?

Een sportief kinderfeestje is een verjaardagsfeestje van een kind dat gevierd wordt met een leuke sportieve activiteit of activiteiten en spelletjes. Weg van de smartphone dus, tablets en andere schermen aan de kant want wij gaan lekker naar buiten! Rennen, springen, klimmen, klauteren en vies worden mag! Onze kinderfeestjes geven wij voor kinderen vanaf 6 jaar oud, vanaf groepjes van 7 kinderen en bieden wij al aan vanaf 1 uur á €6,- per kind. De inhoud van het kinderfeestje is natuurlijk altijd in overleg me de ouder(s)/verzorger(s).
 

SPORTIEF KINDERFEESTJE IN ZWOLLE EN AMSTERDAM

PersonalSport4You geeft nu sportieve kinderfeestjes op locatie in Zwolle en Amsterdam. De exacte locaties van deze sportieve activiteiten voor kinderen en jongeren zijn natuurlijk in overleg. Nice to know: wij hebben een doorlopende vacature uitstaan om Regio Manager/Trainer te worden van jouw eigen woonplaats (naast Zwolle en Amsterdam), dus het kan maar zo zijn dat er binnenkort meerdere plaatsnamen en steden bij komen waar sport voor kinderen en jongeren gegeven wordt! ;)

VOOR WIE 

Vanaf 6 jr, groepjes vanaf 7 kinderen

WAAR

In Zwolle, Amsterdam en omgeving. Details in overleg.

WANNEER

In overleg

TIJDEN

Een kinderfeestje kan vanaf 60 minuten of langer gegeven worden

PRIJZEN

€6,- per kind

LET'S GET SOCIAL.

  • Facebook Social Icon
  • Instagram Social Icon
  • LinkedIn Social Icon

Deze website valt onder de regels van PS4Y-concept. Voor meer informatie kan je kijken op de website www.ps4y-concept.nl 

ps4y kleinkopie.png
0