Sportschool Zwolle

Wil jij nu toch die overtollige kilo's kwijt? Wil jij meer energie? Of aan dat gespierde lichaam beginnen? En zoek je hiervoor een personal trainer Zwolle? Of zocht jij op 'sportschool Zwolle' en kwam je zo op deze pagina uit? Dan help ik je graag verder! Samen zorgen wij er niet alleen voor dat je zo snel mogelijk je doelen bereikt, maar ook voor blijvend resultaat. Als jij eenmaal je streefgewicht hebt bereikt, of je inderdaad een stuk fitter voelt, moet dit drie maanden later ook nog zo zijn! Training is belangrijk, maar voor blijvend resultaat is het onderdeel van een geheel.

Het OPA model

OPA staat voor omgeving, persoon en activiteit. Samen gaan we deze elementen implementeren in jouw levensstijl. We kijken naar je voeding, naar je gedrag en herstelperiodes. Bij trainingen is het bijvoorbeeld belangrijk om voldoende rust te nemen, en voldoende nachtrust te krijgen. Ook is het belangrijk dat je tijdens je trainingen de juiste voeding binnenkrijgt. Door dit samen met jouw trainingen af te stellen op jouw doelen, zul je het snelste resultaat zien. Niet alleen dat, je zult zien dat je je bereikte doelen ook na je trainingsperiode vast kunt houden.

Neem direct contact met ons op!

Oude gewoontes

Dit lukt omdat je nieuwe gewoontes hebt aangeleerd, die passen bij je nieuwe gewicht, nieuwe energieniveau of nieuwe spiermassa. Als je voedings- en leefpatroon passen bij je doelen, zul je merken dat het ook ná de trainingsperiode makkelijker is om die doelen vast te houden. Een erg strikt dieet is bijvoorbeeld op korte termijn wel effectief, maar vaak niet iets wat je de rest van je leven kan volhouden. Natuurlijk bereik je zo op korte termijn je doelen, maar val je ook makkelijker terug in je oude gewoontes. Door in plaats van een dieet te volgen een nieuw voedingspatroon als gewoonte aan te leren, wordt het vasthouden van jouw doelen vanzelfsprekend!

Onze trainingen

Wil jij dus jouw doelen behalen met een blijvend resultaat? Of je hier nu terecht kwam door te zoeken op sportschool Zwolle, een personal trainer Zwolle of dat je op zoek was naar personal training Zwolle, wij helpen je graag verder! Neem gerust contact met ons op voor de mogelijkheden die het beste bij jouw wens passen!

Samenwerking partners

 

 

Vytal 

De bootcampstore

Crossfit Rewind

Huel 

Eversport

Products

Training 

personal training

Bootcamp

Voeding 

shop

Juridische

Algemene voorwaarden

Privacy

Mobiele nummer 0623000652

BTW-Nr.NL203962400B01

Kvk. Nr.  61457698
 

Social

Facebook

Instagram

Contact

0