Swimming Pool

SWIMGYM

Een van de andere activiteiten die je bij ons kunt volgen is de SwimGym. Zoals de naam al doet zeggen is dit dus een watersport. Tijdens deze training zul jij al jouw skills in het water kunnen verbeteren. Dit is namelijk de beste training voor zwemmers. Natuurlijk kun je dit ook volgen wanneer je nog geen zwemmer bent. Waar je wel rekening mee moet houden is dat het uitdagend is en ook uitdagend zal blijven. Uiteraard zul je tijdens het trainen ook merken dat alles een stuk makkelijker gaat. Je krijgt namelijk een betere conditie, je zwemtechnieken zullen beter worden en verder zul je ook zien dat je dus je doelen zal gaan bereiken. Er is in principe één soort training, maar er zal wel rekening worden gehouden met het niveau van de deelnemers. Zo heb je bijvoorbeeld speciale lessen voor de beginnende zwemmer zodat je kennis leert maken met de work-out. Let er echter wel op dat je goede badkleding hebt. Neem bijvoorbeeld iets zoals een badpak of een lichte triatlon suit. Dat zal namelijk comfortabel zitten en ook niet snel los gaan.

Zwemmen met SwimGym
Image by Brian Matangelo

Work-out

De SwimGym is ook een echte work-out en zal ook erg leuk zijn om te gaan doen. Als je uit het water komt zul je merken dat je een echte training achter de rug hebt zitten. De training zal ook op het land plaats vinden. Het is een combinatie van land en zwemoefeningen. Iedereen krijgt verder een training op maat zodat het maximale uit de persoon zal worden gehaald. Je ziet ook dat de lessen in groepsverband zijn. Zo kun je met andere sporten en elkaar uitdagen. Het uitdagen zal ervoor zorgen dat je toch net dat ene stapje verder gaat en daardoor echt alles zal geven. Mocht je toch liever één op één willen trainen? Dan is personal training misschien hetgeen wat je zoekt. Dat krijg je een personal trainer toegewezen die oefeningen voor jou bedenkt en jou gaat helpen met trainen en resultaten behalen.

WIL JIJ AAN DE SLAG?

Kan je niet wachten met het behalen van je doelen en wil je het liefst nu aan de slag? Vraag dan direct een gratis proefsessie of persoonlijke intake aan.

Female Swimmers

Voor wie is SwimGym?

  • Train alleen of train samen met je huis genootjes, naar een gaaf event!​

  • Wekelijkse gave trainingen 

  • Gave kortingen op kleding

  • Korting op tickets, van Hyrox

  • Gelijkwaardige competitie

  • Bij 3 maanden een gratis ticket!

  • Word van alle kanten gesteund! 

  • Vet verbranden is zo gedaan

  • Heb je nog nooit zo fit gevoelt