wat is
Bootcamp
Sport jij ook liever buiten en wil je graag fitter worden, afvallen, conditie opbouwen of meer kracht? Met welk doel je ook sport; bij Personalsport4you kun je instappen op ieder niveau. Je volgt bij ons professionele trainingen die passen bij jouw conditieniveau en agenda.
Naast ons aanbod in bootcamp,  bieden we ook personal training pakketen aan! Wanneer je lid wordt van Personalsport4you en een personaltrainings pakket afneemt kun je gratis bootcampen! 

We werken samen met Fitmanager voor het vereenvoudigen van onze deelnemersregistratie, betalingen en communicatie tussen trainers en deelnemers.
Bekijk hiernaast ons weekrooster en boek vandaag nog een GRATIS PROEFLES bootcamp bij jou in de buurt of LOGIN op je account.

Aanmelden

Wat kan je verwachten

Bootcamp is een full body workout. We maken niet alleen gebruik van ons eigen lichaamsgewicht, bankjes, trappen, speelplaatsen of andere obstakels, maar hebben ook trainingsmateriaal zoals zandzakken, springtouwen of tractorbanden waarmee onze trainers nog meer afwisseling brengen in je wekelijkse bootcamp. Door de afwisselende manieren van trainen en de verschillen in belastbaarheid en intensiteit is ook de kans op blessures kleiner.
We trainen altijd in de buitenlucht. Zonneschijn of regen, de bootcamp gaat altijd door!  Buitensporten biedt je meer zuurstof en zorgt daardoor voor een sneller resultaat en een vrij gevoel.
De buitenlucht en het extra zonlicht geeft hiernaast je weerstand een enorme boost, waardoor je beter bestand bent tegen virussen en lekkerder in je vel zit.
Bootcampen geeft je meer energie dan het je kost. Na een flinke work-out zul je merken dat je na het douchen over meer energie beschikt dan wanneer je die bootcamp had overgeslagen. Dit energieke gevoel krijg je van de extra endorfine die je lichaam aanmaakt tijdens het sporten.
Alle intensieve trainingen zorgen ervoor dat je na afloop zelfs calorieën verbrandt, ze versnellen de stofwisseling en dit is belangrijk wanneer je snel en gezond wil afvallen.
Tijdens onze trainingen daag je jezelf, maar ook andere bootcampers uit om het uiterste uit zichzelf te halen.

NIVEAUGROEPEN

We werken met 3 niveaugroepen. De verschillende bootcamp trainingen worden wekelijks één of meerdere keren gegeven door een erkende trainer/ster. Het is hierdoor mogelijk om “door te groeien” in de sport en zo je conditie te verbeteren en sterker te worden. Hieronder staan de niveaus kort beschreven:

Bootcamp light is een groepstraining voor beginners die graag op een lager niveau buitensporten. Voor mensen die lang niet hebben gesport of uit een revalidatie proces komen, is dit zeer geschikt.
Er wordt tijdens deze bootcamp minder hardgelopen, en ook zijn de oefeningen minder belastend voor spieren en gewrichten. De buiten trainingen zijn erg afwisselend en er wordt veel gebruik gemaakt van de omgeving, materialen en elkaar. We hebben een gezellige groep light-bootcampers die op maandagavond wekelijks in Het Engelse Werk bij elkaar komen.

 

Bootcamp regulier is een groepstraining voor buitensporters die al een redelijke basisconditie hebben. Iedere training is lekker afwisselend door veel gebruik te maken van de omgeving, elkaar of fitnessattributen. Korte afstanden lopen, spelvormen, sprintjes trekken en estafettes komen veel voor.
Burpees, lunges, push-ups, bench dips, planken, squaten en sit-ups zijn oefeningen die we regelmatig in groepsverband of individueel uitvoeren. Op elke doordeweekse avond en op zondagochtend hebben we aanbod.
We hebben 6 bootcamplocaties in Zwolle met elk een vaste trainer (6) en een fanatieke die-hard groep bootcampers! Iedere bootcamptrainer heeft een eigen expertise mbt de invulling van de bootcamptraining, afhankelijk van de achtergrond van de trainer. Kijk eens welke trainer/ster jou aantrekt!

 

Bootcamp extreme is een groepstraining voor de gevorderde bootcamper/ sporter. Tijdens deze bootcamptraining wordt er meer individueel getraind. Het tempo en het aantal herhalingen van de oefeningen ligt hoger dan bij de reguliere bootcamp. Onze bootcampers die de reguliere lessen ontstijgen waarderen deze training enorm. Bootcamp Extreme wordt door Bart gegeven in Het Engelse Werk.

 

Neem jij de volgende stap?

Schrijf je nu in voor een kennismakingssessie en ervaar hoe ik je kan helpen!
Intake gesprek aanvragen

Martijn

Fitness Trainer

Christie

Fitness Trainer
X