SPELENDERWIJS EVEN HELEMAAL LOS GAAN!

WAT IS BOOTCAMP4KIDS?

Bootcamp4Kids is een vorm van Bootcamp, maar dan voor kinderen en jongeren. Wij van PersonalSport4You hebben deze sport voor kinderen in het leven geroepen om plezier aan bewegen te koppelen. - Lekker naar buiten om te sporten en te spelen met andere kinderen van jouw leeftijd! Onze Bootcamp trainers hangen hier verschillende thema's aan, die motorische en conditionele uitdagingen bevatten. Na een les Bootcamp4Kids zijn onze jonge deelnemers altijd heerlijk moe en voldaan en staat er een frisse glimlach op het gezicht! 

BOOTCAMP VOOR KINDEREN EN JONGEREN IN ZWOLLE EN AMSTERDAM

PersonalSport4You geeft nu Sport4Kids op locatie in Zwolle en Amsterdam. De exacte locaties van deze sportieve activiteiten voor kinderen en jongeren staan vermeld de desbetreffende pagina's in het hoofdmenu. Nice to know: wij hebben een doorlopende vacature uitstaan om Regio Manager/Trainer te worden van jouw eigen woonplaats (naast Zwolle en Amsterdam), dus het kan maar zo zijn dat er binnenkort meerdere plaatsnamen en steden bij komen waar sport voor kinderen en jongeren gegeven wordt! ;)

VOOR WIE 

Kinderen van de leeftijdscategorie groep 3 t/m 8

WAAR

1. Zwolle: Wezenlandenpark,

verzamelplek:

park paviljoen 

2. Zwolle: 't Engelse Werk, verzamelplek: 

bij het restaurant 

WANNEER

Elke woensdag en zondag in september en oktober

2019

TIJDEN

Woensdag: 

Groep 3, 4 en 5: 15.45u-16.45u

Groep 6, 7 en 8: 16.45u-17.45u

Zondag: 

Groep 3, 4 en 5: 10.00u-11.00u

Groep 6, 7 en 8: 11.00u-12.00u

PRIJZEN

Losse les €5,-

6 lessen €30,- 

LET'S GET SOCIAL.

  • Facebook Social Icon
  • Instagram Social Icon
  • LinkedIn Social Icon

Deze website valt onder de regels van PS4Y-concept. Voor meer informatie kan je kijken op de website www.ps4y-concept.nl 

ps4y kleinkopie.png
0