GEEN VASTE AFSPRAKEN, WEL ALLE AANDACHT

WAT IS ONLINE 1-OP-1 PERSONAL TRAINING?

Online 1-op-1 Personal Training is een vorm van personal training waarbij één persoon (jij!) persoonlijke begeleiding krijgt bij het sporten van één personal trainer. Let wel: grotendeels online. De intake, voedingsgesprekken, metingen en voortgangsgesprekken worden wél face-to-face gedaan, maar de trainingen, voedingsadviezen en andere opdracht moet je zelfstandig doen en zelf inplannen. Waar en wanneer jij dat wilt dus, met behulp van ons zelfgeschreven werkboek The Fundamentals die je thuisgestuurd krijgt. Daarin houden we jouw gedragsveranderingen goed in de gaten. Terugkoppeling vindt plaats tijdens de gesprekken. Om de week hebben we contact met jou om jouw voortgang te bespreken. Daaruit volgt steeds advies en bespreken we de resultaten en vervolgstappen.

 

Inmiddels hebben wij bij PersonalSport4You meerdere vormen van personal training die je kunt doen, waaronder Duo Personal TrainingSmall Group Personal Training  en natuurlijk 1-op-1 Personal Training!

 

VOOR WIE IS ONLINE 1-OP-1 PERSONAL TRAINING?

Voor alle inwoners van Amsterdam, Zwolle en omgeving met bomvolle agenda's! Geen tijd voor vaste afspraken, maar wel op zoek naar actieve persoonlijke begeleiding en coaching? Dan is Online 1-op-1 Personal Training en van PS4Y de perfecte oplossing voor jou. Net zoals de 'normale' 1-op-1 Personal Training is ook de online versie uitermate geschikt voor het relatief snel en effectief behalen van doelen, mét persoonlijke aandacht alleen voor jou. Denk hierbij aan doelen zoals: afvallen, een lager vetpercentage krijgen, zwaarder worden, meer spieren krijgen, flexibeler/leniger worden, mobielere gewrichten krijgen, een sterkere core, meer conditie en een groter uithoudingsvermogen. Of natuurlijk: gewoon fitter willen worden en lekker in je vel zitten.

ONLINE 1-OP-1 PERSONAL TRAINING IN ZWOLLE EN AMSTERDAM

Het fijne aan deze online personal training is natuurlijk dat je de uitvoering ervan kunt doen op plekken in Nederland (of buitenland, wellicht ben je op zakenreis?) die je helemaal zelf kunt bepalen. Let wel: het intakegesprek, de voedingsgesprekken, metingen en voortgangsgesprekken dienen wel face-to-face te geschieden. - We leren jou namelijk ook graag persoonlijk kennen ;). PersonalSport4You houdt deze momenten nu op locatie in Zwolle en Amsterdam. Nice to know: wij hebben een doorlopende vacature uitstaan om Regio Manager/Trainer te worden van jouw eigen woonplaats (naast Zwolle en Amsterdam), dus het kan maar zo zijn dat er binnenkort meerdere plaatsnamen en steden bij komen waar PS4Y gegeven wordt! ;)

Online 1-op-1 Personal Training is een echte aanrader als je:

 1. Weinig zelfdiscipline hebt om je doel(en) te behalen;

 2. Moeilijk kunt starten;

 3. Eenmaal gestart met je doel, niet kunt volhouden en dus opgeeft;

 4. Niet weet wat het beste is voor jou en jouw lichaam;

 5. Houdt van professionele, persoonlijke begeleiding en dus meer continue aandacht voor jouw doelen;

 6. Jouw doel sneller wil behalen dan wanneer je dit zelfstandig doet;

 7. Klaar bent met je oude gewoontes en gedrag;

 8. Waarde hecht aan een duurzame en effectieve investering in jouw lijf;

 9. Geen tijd hebt voor vaste afspraken;

 10. Goed kunt werken met instructieboeken als rode draad.

Our Holy Grail:

The Fundamentals.

Elke onderneming en elke organisatie heeft een visie. Een visie, gebaseerd op een bepaalde overtuiging. Bij PersonalSport4You is dat 'The Fundamentals'. The Fundamentals is een instructieboek/werkboek voor jou als klant van PS4Y. Maar het is niet zomaar een boek. Het is een zelfgeschreven boek met ontzettend veel kennis, adviezen, tips, opdrachten en meer, allen gebaseerd op hoe wij de weg zien naar een gelukkiger persoon in een gezonder lichaam. In 12 weken. Het uitgangspunt hiervoor is gewoontes en gedrag. Geen diëten dus, geen calorieën tellen en geen onmogelijke trainingsschema's. Nee, wij trekken jou als persoon even helemaal binnenstebuiten. We kijken zelfs naar jouw jeugd en gaan werken aan jouw fundament.

PERSONAL TRAINER

Een Personal Trainer die jou jouw doel duurzaam, realistisch en haalbaar maakt, zodat je daarna zelfstandig kunt zijn.

TRAININGSSCHEMA

Jouw Personal Trainer maakt een trainingsschema dat aansluit bij jouw lichaamstype en dagelijks ritme.

VOEDING

Jouw Personal Trainer leert je verstandige keuzes te maken binnen jouw dagelijkse voedingspatroon.

COACHING

Een uitgebreid werkboek met baanbrekende opdrachten, tips, eye-openers en kennis om jouw doel te bereiken

LET'S GET SOCIAL.

 • Facebook Social Icon
 • Instagram Social Icon
 • LinkedIn Social Icon

Deze website valt onder de regels van PS4Y-concept. Voor meer informatie kan je kijken op de website www.ps4y-concept.nl 

ps4y kleinkopie.png
0