MET EEN SPORTIEVE EN LEUKE DRAAI

WAT IS EEN GROEPSUITJE OF SCHOOLUITJE MET THEMA?

Een groepsuitje of schooluitje met thema is een vorm van sporten in een groepje kinderen, jongeren of scholieren of een sportieve twist aan een schooluitje. Erg geschikt voor scholen, het onderwijs of andere organisaties of instellingen die met groepen kinderen werken. Voor deze organisaties kunnen wij al een Schooluitje organiseren vanaf 10 kinderen, vanaf 6 jaar oud. Zo'n schooluitje in Zwolle, Amsterdam of omgeving wordt bij PersonalSport4You al vanaf 1 uur gegeven en kost €6,- per kind. Bij het Groepsuitje kunnen we ook een leuk thema eraan hangen; deze sportieve kinderactiviteit kost €8,- per kind en is te boeken vanaf 8 kinderen. Locatie en details van de sportieve activiteit is altijd in overleg.

GROEPSUITJE OF SCHOOLUITJE IN ZWOLLE EN AMSTERDAM

PersonalSport4You geeft nu sportieve schooluitjes en groepsuitjes met thema op locatie in Zwolle en Amsterdam. Nice to know: wij hebben een doorlopende vacature uitstaan om Regio Manager/Trainer te worden van jouw eigen woonplaats (naast Zwolle en Amsterdam), dus het kan maar zo zijn dat er binnenkort meerdere plaatsnamen en steden bij komen waar sport voor kinderen en jongeren gegeven wordt! ;)

VOOR WIE 

Kinderen vanaf 6 jaar oud. Schooluitje: vanaf 10 kinderen. Groepsuitje: vanaf 8 kinderen.

WAAR

In Zwolle, Amsterdam en omgeving. Details in overleg.

WANNEER

In overleg

TIJDEN

Deze sportieve uitjes voor kinderen worden gegeven vanaf 60 minuten.

PRIJZEN

Schooluitje: €6,- per kind. Groepsuitje met thema: €8,- per kind.

LET'S GET SOCIAL.

  • Facebook Social Icon
  • Instagram Social Icon
  • LinkedIn Social Icon

Deze website valt onder de regels van PS4Y-concept. Voor meer informatie kan je kijken op de website www.ps4y-concept.nl 

ps4y kleinkopie.png
0