Lifestyle

  • Doel: een sterker lichaam door spier impulsen
  • 1-2-3  Personal training per week
  • Op maat gemaakt plan voor thuis en de Gym
  • 24/7 online met je coach
  • Uitgebreid voedingsplan
  • Committent 100%

Door de jaren heen heb ik vanuit verschillende perspectieven kunnen mee kijken in fitness clubs, crossfit boxes, high end clubs, sport verenigingen, bootcamp clubs, survival runs, roeiverenigingen, body buidling clubs enzovoort. Wat als je deze manier nou eens allemaal aan elkaar koppelt in een bewegingspatroon, hoe ziet dat er dan uit?

Hoe gaan we deze sporten nou zo combineren in een methode die voor iedereen te leren is en ook toegankelijk is. Onze lichaam en geest heeft natuurlijk beweging en ruimte nodig. Wanneer we deze combineren, voelen we dat we leven. We  willen in staat zijn op ieder moment het sterkste uit ons zelf te kunnen halen.

Deze athleten worden niet geboren maar gecreeërt door de persoon die ze zijn, de omgeving die zij ervan weten te maken en de activiteiten optimaal te kunnen neerzetten met eigen kennis en kennis van anderen.

Alles draait om de balans en beheersing van de basis. De fundamentels aanleren is een proces waarin je begint en eigenlijk niet meer uit wilt komen. Dit vergt in het begin een hoop doorzettingsvermogen, geduld en discipline, en je wil het liefst gewoon direct aan de slag kunnen. Gelukkig kunnen we je hier een handje bij helpen door de basis aan te leren. Onder begeleiding van een ervaren coach gaat het ook niet alleen sneller, maar zal je een hoop geld en stress besparen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

X