(top) sport

STRONGER – FASTER – FITTER

Wil jij als fanatiek sporter alles uit jezelf halen en je trainingen optimaal laten slagen voor het grotere doel.
Heb jij specifiekere training nodig, met alle 5 de clusk kernmerken (coordinatie, lenigheid, uithoudingsvermogen, snelheid, kracht) in de training?
Heb je een meso en micro planning nodig?
Daarbij kan ik je helpen. Door de jaren heb ik veel mensen persoonlijk en in groeps verband geholpen op verschillende gebieden..

  • 10 – 12 jaar: Het leggen van het atletisch fundament met aandacht voor mobiliteit, basis kracht, basis snelheid, wendbaarheid en sprint- en looptechniek.
  • 12 -14 jaar: Het specificeren van het atletisch fundament gericht op de sport van de atleet. Het opbouwen van kracht, snelheid en wendbaarheid.
  • 14 – 16 jaar: Het startpunt voor het ontwikkelen van spiermassa en maximaal kracht met behoud van flexibiliteit. Het verbeteren van snelheid, afzetkracht in de sprint, wendbaarheid en explosiviteit.
  • 16 – 18 jaar: Het verbeteren van spiermassa en maximaal kracht in relatie tot explosiviteit. Het doorontwikkelen van snelheid, afzetkracht in de sprint, wendbaarheid en explosiviteit.
  • 18+: Na analyse van de atleet wordt in deze fase het trainingsprogramma gesplitst in ontwikkel gebieden en sterke eigenschappen. De specifieke fase waarin de sterke eigenschappen van de atleet worden doorontwikkeld.  Een atleet traint de ontwikkel gebieden op tot bovengemiddeld in samenspraak met onze performance coaches.

Wil jij je ook ontwikkelen tot een top atleet?

Eerder geholpen met sporten zoals:

Roeien – Sloep roeien- Triatlhon – Obstacle run – Golf – Tennis -Skien/Snowboarden – Voetbal – Hockey – Handbal.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

X