Image by Meghan Holmes

WOD

NET DAT ENE ZETJE IN DE RUG NODIG?

Mental and performance training for sporters and  beginners

100% FUN & RESULTAATGERICHT

Trainen doen we altijd buiten. In de lente, zomer, herfst en winter. Geloof ons, dat is veel lekkerder dan sporten in een klein zaaltje met een airco. Kleed jezelf in laagjes, dan kun je alle weersomstandigheden aan. Bij de gym boxen worden de trainingen gegeven door trainers die veel verstand hebben van sport en fitness. Je krijgt dan ook trainingen die goed in elkaar zijn gezet, effectief zijn en ook daadwerkelijk het lichaam trainen om telkens een stukje beter te worden. Hierdoor behaal je op een verantwoordelijke manier resultaat wat er toe doet.

Allereerst is WOD super leuk. Het is dé sport voor mensen die echt fit en sterk willen worden. De trainingen (een training heet WOD = work-out of the day) zijn een combinatie van krachttraining, gymnastiek, gewichtheffen en cardio. Ze zijn gebaseerd op functionele bewegingen, dus bewegingen die je in het dagelijks leven gebruikt. Denk aan gewichtheffen, hardlopen, roeien, pull-ups, push-ups, springen en touwklimmen. Je traint met onder meer kettlebells, halters, optrekstangen, gymnastiekringen, touwen en zelfs autobanden.

Met WOD train je niet alleen je spierkracht en uithoudingsvermogen, maar ook je flexibiliteit en coördinatie. Daarom doen veel topsporters deze soort trainingen naast hun reguliere trainingsschema.  Al snel voel je je fitter en sterker. Bovendien val je razendsnel af omdat de trainingen zo intensief zijn.  
 

IMG_20210909_231504_455.jpg
WebsiteGouda.jpg

DIT IS WAT JE KRIJGT

Of jouw doel nu afvallen, sterker worden of algemeen fit worden is; wij zorgen bij onze outdoor gym dat jij jouw doelen behaalt. Bij ons staat resultaat voorop!

 

Alhoewel de trainingen als zwaar kunnen worden ervaren, blijven onze personal trainers je motiveren en ga je met een goed gevoel weer naar huis. Dit gevoel zorgt ervoor dat jij wilt terugkeren en gemotiveerd blijft.

Geloof jij het niet? Klik dan op de button voor een gratis proefperiode van een week om het zelf te ondervinden!
 

WIL JIJ AAN DE SLAG?

Kan je niet wachten met het behalen van je doelen en wil je het liefst nu aan de slag? Vraag dan direct een gratis proefsessie of persoonlijke intake aan.

kettlebell Workout

VOOR WIE ZIJN DEZE LESSEN?

  • Train alleen of train samen met je huis genootjes, naar een gaaf event!​

  • Wekelijkse gave trainingen 

  • Gave kortingen op kleding

  • Korting op tickets, van Hyrox

  • Gelijkwaardige competitie

  • Bij 3 maanden een gratis ticket!

  • Word van alle kanten gesteund! 

  • Vet verbranden is zo gedaan

  • Heb je nog nooit zo fit gevoelt

WIL JIJ IN 3 MAANDEN AAN JE LEEFSTIJL INDIVIDUEEL OF WERKEN IN EEN GROEP? 

Aan het werk met je leefstijl en wil je dat Wod daarvan een onderdeel gaat uitmaken? 
Zeer goed je bent al bezig met de eerste stap tot veranderen bezig!
Toch nog een beetje eng? Neem eens een proefweek! 

21192495_10214302204172469_6136303866794

CAMILLE

1 JAAR PERSONAL TRAINING

IN ZWOLLE

“Ik heb een jaar personal training van PersonalSport4You gehad met het doel om aan te komen.

 

Met een duidelijk trainings- en voedingsplan zijn we aan de slag gegaan en ben ik inmiddels 7 kilo aangekomen. Daarnaast kan ik zeggen dat de begeleiding en stimulans van mijn Personal Trainer ervoor gezorgd heeft dat er een flinke omslag in mijn leven heeft plaatsgevonden. Voeding staat centraler en PS4Y heeft me veel geleerd over krachttraining.

 

Op basis daarvan hoop ik nu zelfstandig verder te gaan, maar het is fijn om te weten dat ik bij vragen alsnog bij hen kan aankloppen.

Heel erg bedankt voor het afgelopen jaar, voor alle geduld en om mij telkens weer te pushen."

45558440_2170092406572741_28163585373015

KATE

5 MND PERSONAL TRAINING

IN AMSTERDAM

"Bij PersonalSport4You heb ik een erg professionele trainer gekregen met heel veel kennis van sport, voeding en beweging.

Ik heb van mijn Personal Trainer verschillende gezonde recepten en tips gekregen hoe het beste met mijn voeding om te gaan. Daarnaast zijn ze erg gericht op de houding van het lichaam tijdens het trainen, om zo alle oefeningen en sporten zo veilig en optimaal mogelijk uit te voeren. Ik vond dit een hele fijne manier van trainen en hier heb ik erg veel van gekeerd. Ook de oefeningen waren uitdagend en divers.

Verder is de communicatie altijd snel en soepel gegaan. Ik had een relaxte, vrolijke personal trainer die fijn in de omgang was.

Zeker een aanrader!"

image1 (1).jpeg

HOUDA

3-MAANDEN PAKKET

IN ZWOLLE

"Het begon voor mij bij een zogeheten Kickstart-sessie, daarop volgde 3 maanden personal training en daarop volgde dat ik me nu top voel!

 

Het moment dat ik met PersonalSport4You in gesprek ging klikte het meteen en ik was verkocht! Mijn Personal Trainer begreep mij, luisterde goed naar mijn wensen en mijn doel. Vooral de trainingen waren gevarieerd; elke week een nieuwe uitdaging.

 

Mijn Personal Trainer kon het sterkste uit mij halen, waarvan ik nooit had gedacht dat ik dat zou kunnen! Ze wisten hoe ze mij gedurende training gemotiveerd moesten houden, want opgeven was verboden terrein.

 

Ik heb in zo'n korte tijd niet alleen veel geleerd zoals hoe ik op mijn voeding moet letten, maar ook is mijn hele levensstijl aangepast op zo'n manier dat het niet alleen tijdelijk haalbaar is, maar mijn leven lang. Dat telt pas écht mee."